Grappige katten overal

grappige kat

Deze video over grappige katten wou ik jullie toch niet onthouden:

 

 

Zoals je kan zien kunnen katten heel erg grappig uit de hoek komen. Youtube staat dan ook vol met filmpjes van grappige katten. Zolang het grappig blijft en de katten niet lijden of ruzie maken of dergelijk heb ik er ook helemaal geen enkel probleem mee. Ik kan er dan zelfs best om lachen. Met hun soms grappige manieren van doen. Maar van zodra een kat pijn heeft, dan breekt mijn hart. Katten zijn ook levende wezens met gevoelens. Die moet je met respect behandelen. Dat is niet zomaar een plant waarmee je kan doen wat je wilt. Je moet katten voldoende liefde geven. En natuurlijk ook voldoende eten, drinken, ontspannigsplaatsen etc.

 

Bij ons kunnen katten dit alleszins vinden. In onze cattery wonen heel wat katten. En ik ben er echt van overtuigd dat die katten hier gelukkig zijn. Sommige zijn nog jong en zijn nog zeer speels. Voor de oudere en rustige katten kan dit soms frustrerend zijn. Maar over het algemeen denk ik dat de katten hier leven in een zeer aangename sfeer waar ze alle verzorging en aandacht krijgen die ze nodig hebben. En wanneer er zoveel katten bij elkaar zijn, dan kom je heus wel eens wat grappige dingen tegen. Helaas ben ik meestal net iets te laat om de grappige verhalen van de katten te filmen. Misschien moet ik maar eens denken over een goede action cam dat ik snel aan en uit kan zetten zodat ik binnenkort hier een eigen filmpje met de grappige dingen van mijn katten online kan plaatsen. Iemand zin om te sponsoren? 😉

Hebben jullie nog toffe filmpjes over grappige katten? Stuur ze gerust door! Ik kan echt uren naar deze filmpjes op Youtube kijken. Heb je dus zelf een filmpje gemaakt van je eigen kat, stuur die maar door. Wie weet post ik dan in het vervolg ook jouw filmpje op deze blog.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *